Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Uudistuneet Walmag-nostomagneetit

Walmag-magneetti-web.jpg

Walmag BUX NEO -nostomagneeteissa on nyt enemmän tehoa

NEO-magneettien kompakti koko on säilynyt, mutta niissä on nyt aiempaa enemmän nostokapasiteettia samaan hintaan. Kapasiteetit olivat aiemmin 125, 250 ja 500 kiloa - suuremmat kapasiteetit ovat nyt 150, 300 ja 600 kiloa. Lisäksi NEO-magneeteista on saatavana 1 000 ja 2 000 kilon kapasiteetit suurempien kappaleiden nostamiseen.

Kevytrakenteisen NEO-magneetin etuna on sen helppokäyttöisyys. Uudistetulla Easy Switch -käyttökahvalla irrotus ja kiinnitys onnistuvat kätevästi yhdellä kädellä. Lue lisää >>

Walmag-Neot-ryhmassa .jpg

Akkukäyttöiset nostomagneetit BM ja BMP

Levyjen ja pyöreiden kappaleiden nostamiseen soveltuvat BM ja BMP-nostomagneetit ovat helppokäyttöisiä ja nostokapasiteetti riittää jopa 5 000 kiloon. Magneetin nostotehon voi määrittää etukäteen todellisen kapasiteettitarpeen mukaan. Levyjä nostettaessa voit myös irrottaa levyn kerrallaan.

Käyttämistä helpottavat selkeät merkkiäänet sekä mukana tuleva infrapunakaukosäädin, jonka toimintasäde on jopa 10 metriä. Levyjä nostettaessa voit myös irrottaa levyn kerrallaan. Akun latauksen näkee, vaikka magneetissa ei olisikaan virta päällä.

Magneetista on saatavana kaksi eri mallia: BM:llä nostat levyjä ja muita tasapintaisia kappaleita. BMP-mallin v-mallinen pohja on erinomainen levyjen lisäksi pyörömateriaalin nostamiseen.

Walmag_BM-BMP.jpgTutustu myös muihin Walmag-magneetteihin. Tuote-esitteestä löydät paljon lisätietoa eri magneeteista ja niiden ominaisuuksista.

Walmag-nostomagneetit