Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Holmatron uudistuneet 12 barin nostotyynyt

Holmatro nostotyynyt

Paineilmalla täytettäviä nostotyynyjä käytetään nostamiseen, kiilaamiseen, levittämiseen ja painon tasaisesti jakamiseen ahtaissa paikoissa. Tyynyt ovat kevyitä ja tyhjinä ohuita, joten ne on helppo asettaa paikoilleen hankalissakin kohteissa, eivätkä ne vie paljon tilaa.

Enemmän tehoa, sama koko

Holmatron uudistuneet 12 barin nostotyynyt ovat samankokoisia kuin aiemmat 8 barin mallit. Nyt samankokoisilla nostotyynyillä saadaan 50 % enemmän nostokapasiteettia, jopa 96 tonnia. Valittavana on 12 eri mallia, joiden nostokapasiteetit ovat 2–96 tonnia.

Tuotteet on tehty kestämään erittäin kovaa käyttöä -20° - + 50° C lämpötiloissa ja ne sopivat myös vedenalaiseen käyttöön. Pintamateriaalin vahvistukseen on käytetty kolme kerrosta aramid-kuitua, joka on hyvin kestävää ja joustavaa.

Käyttöä helpottavia ominaisuuksia

Tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon helppokäyttöisyys. Uusissa malleissa on nyt useita työskentelyä helpottavia yksityiskohtia. Kulmissa ja keskellä on heijastinkuvio parantamassa näkyvyyttä pimeässä. Lisäksi tyynyissä on kohdistusmerkit ja liukukiilat helpottamassa kuorman alle asemointia. Nostokapasiteetiltaan suurimmissa malleissa on myös nostorenkaat, jotka ovat kätevät kun nostotyyny pitää asettaa pystysuuntaisesti. Kätevään kantokahvaan on merkitty tyynyn nostokapasiteetti helpottamaan oikean tyynyn valintaa.

Holmatro nostotyynyjen ohjausyksikkö

Täysin uudistunut ohjausyksikkö

Uudistuneella LED-valaistulla ohjausyksiköllä voidaan lisätä työpainetta tarkasti ja turvallisesti. Nostaminen loppuu heti kun ote säätöpainikkeesta irrotetaan, eikä ilmanpaine pääse siirtymään nostotyynystä toiseen sisäänrakennettujen turvaventtiilien ansiosta. Ohjauskytkimen ja letkujen väliset liittimet avautuvat kaksivaiheisesti, joten ilmanpaine vapautuu turvallisesti ennen letkujen irrottamista.


 

Lue lisää tuotesivulta! >>