Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Valmiina Alihankintamessuille

Alihankintamessut lähestyvät ja se tarkoittaa laitteiden ja oheistavaran pakkaamista sekä viimeisten yksityiskohtien varmistamista.

Messut ovat tuttuun tapaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin. Messut ovat avoinna tiistaina ja keskiviikkona 9–17 sekä torstaina 9–16. Meidät löydät aiempina vuosina hyväksi havaitulta paikalta E1100, joka sijaitsee E-hallissa. 

Messukassi

Tuotekassit valmiina messuvieraita varten

 

Tuomme messuille Indevan kuormankeventimiä, EdmoLiftin nostopöydän ja -vaunun sekä uutuustuotteemme Movexx-vetovaunun. Osastoltamme löydät myös muita ergonomiseen nostamiseen tarkoitettuja tuotteita, joita voit testata itse. Nostolaiteasiantuntijamme ovat paikalla koko messujen ajan, joten heiltä kannattaa kysyä tuotteisiin, ergonomiaan tai vaikkapa turvalliseen nostamiseen liittyviä kysymyksiä.Indeva messuille

Tältä näyttää Indevan valtavan kokoinen kuormankevennin pakattuna ja testikäytössä. Keventimeen on liitetty tynnyrin tartuntaan ja kallistamiseen tarkoitettu paineilmaohjattu tarttuja. Tätä ja muita laitteita voi testata messuosastollamme.

Nähdään Tampereella!

 

Alihankinta_728x90_osastonro