Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Viimeinen messupäivä täydessä vauhdissa

Jos Alihankintamessuilla on jo kaikki muu nähty, kannattaa suunnata Machine Toolin osastolle (E1100) testailemaan erilaisia ergonomiseen nostamiseen tarkoitettuja laitteita. Osaston isoimmat laitteet huomaa jo kaukaa, mutta takaosassa on vähintään yhtä mielenkiintoisia laitteita testattavana.Alihankinta2018_Fezer-VacuBoy

Fezerin VacuBoyAkku -alipainetarraimella voi nostaa testikappaleena olevaa metallilevyä. Tarrain ottaa hyvin kiinni hieman epätasaisiinkin kappaleisiin ja nostokapasiteettia sillä on mallista riippuen 125–500 kiloa. VacuBoy-tuoteperheen akkukäyttöinen tarrain kestää noin 150 nostokertaa yhdellä latauksella.

Alihankinta2018_Indeva-kevennin

VacuBoyn vierestä löytyy Indevan kiskomallinen kevennin, jolla voidaan nostaa taakkoja 80 kiloon asti. Sen voi kiinnittää kiskoon ja kevennintä voi näin kätevästi hyödyntää kahden työpisteen välillä.

Alihankinta 2018_messuosasto_2

Alihankintamessuilla on kahden ensimmäisen päivän aikana käynyt tuhansia vierailijoita ja viimeinen päivä on alkanut vilkkaasti. Tänään messut ovat avoinna klo 16 asti.

Kiitos kaikille osastollamme käyneille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja messuvieraille. Nähdään taas ensi vuoden messuilla!