Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Monta hyvää syytä tulla Alihankintamessuille Tampereelle

Alihankinta2019_Machine ToolAlihankintamessut ovat jokavuotinen teollisuuden suurtapahtuma, jota ei kannata jättää väliin tänäkään syksynä. 24. -26.9.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävä tapahtuma on suunnattu eri teollisuuden alojen asiantuntijoille ja ammattilaisille. Tutustu myös messujen runsaaseen ohjelmaan.

Machine Toolin osaston löytää tälläkin kerralla E-hallista paikalta E1100 (katso sijainti kartasta).

Machine Tool-Universal Robots-robotiikka 2361

Testaa yhteistyörobottia

Tänä vuonna esittelemme osastollamme erityisesti yhteistyörobotteja ja niiden monia eri käyttökohteita. Universal Robotsin yhteistyörobotit soveltuvat mm. palletointiin, CNC-koneen täyttöön, asennustöihin ja moniin muihin  tehtäviin.

Osastomme demorobotit on pistetty hommiin ja ne suorittavat erilaisia työtehtäviä messujen aikana. Voit kokeilla itsekin miten yhteistyörobottia ohjelmoidaan, se ei todellakaan ole vaikeaa! Eikä messukävijöiden tarvitse pelätä robojen liikkeitä, ne kyllä osaavat varoa ihmisiä eikä niitä siksi tarvitse aidata tai sulkea häkkiin.

Alihankinta2019_Indeva

Ergonomiaratkaisut

Tuttuun tapaan osastollamme esitellään myös erilaisia ergonomiaratkaisuja. Osastolle tulee kaksi Indeva-kuormankevennintä, joihin voi liittää esimerkiksi laatikko-, magneetti- ja alipainetarraimen. Myös näitä tuotteita voi rohkeasti tulla testaamaan. 

 

Monikäyttöinen suomalainen alipainetarrain

Osastollamme on mukana myös ylöjärveläinen laitevalmistaja Lineartec, jonka kehittämä alipainetarrain on hyvin monikäyttöinen apuväline.  Sama tarttuja sopii yhtä hyvin säkkien, tiilien, lasipurkkien tai vaikka puulevyjen käsittelyyn.