Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Ergonomista nostoapua VacuBoy-tarraimilla

Fezer VacuboyMini VBM -tarrain.jpgErilaiset tarraimet helpottavat usein toistuvia nostoja ja tekevät raskaiden kappaleiden käsittelystä ergonomisempaa. Fezerin VacuBoy-alipainetarraimia on kuusi erilaista mallia, joista löytyy sopiva nostoapuväline hyvinkin erityyppisiin tarpeisiin. Jokainen VacuBoy-malli on myös räätälöitävissä tarkasti mittojen mukaan.

VacuBoy VB:llä nostat erilaisia kappaleita aina 2 000 kiloon asti. Vaakanostoihin tarkoitettu tarrain on hyvin kestävä rakenteeltaan ja siinä on monipuoliset säätömahdollisuudet erikokoisten tasaisten elementtien käsittelyyn.

VacuBoy VB-90E -tarraimen avulla kappaletta voi kääntää ergonomisesti 90 astetta ja taakan saa lukittua haluttuun asentoon. Käsiteltävän elementin maksimikoko voi olla 5 000 x 2 000 mm ja enimmäispaino jopa 1 500 kiloa.

VacuBoy VB-180E -tarraimella kappaletta voi kääntää ympäri 180° ja sen voi lukita haluttuun asentoon. Käsiteltävä kappale voi olla kooltaan enintään 5 000 x 2 000 mm ja laitteesta löytyy nostokapasiteettia 1 000 kiloon asti. Tällä VacuBoylla kääntöön menee noin 30 - 45 sekuntia nostokohteen painosta riippuen.

VacuBoyMini VBM on saatavana yhdellä tai useammalla imukupilla ja sillä voi käsitellä 2 000 x 1 000 mm kokoisia lavoja ja tynnyreitä. Tarrain on kompaktin kokoinen ja painaa 20 - 35 kiloa mallista riippuen. VBM:llä tynnyreiden, korien tai esimerkiksi ikkunoiden käsittely on nopeaa ja helppoa.

VacuBoyVario VBV on matalarakenteinen yleistarrain vaaka- ja pystynostoihin sekä kappaleiden pystyasentoon kääntämiseen. Tarraimen yksittäiset imukupit saa erikseen päälle/pois. Suurimmillaan käsiteltävä kappale voi olla 3 000 x 2 000 mm.

VacuBoyAkku on akkukäyttöinen alipainetarrain monenlaisten kappaleiden käsittelyyn. Vaihdettavassa akussa riittää tehoa 150 nostoon yhdellä latauksella. Kun materiaaliin on tartuttu alipaineella, tarrain ei enää kuluta virtaa. Näin saadaan säästettyä akkua ja pidennettyä käyttöaikaa.

Fezer VacuBoy VB90-E alipainetarrain.jpg

Fezerillä on myös kuusi muuta alipainetarrainmallia eri käyttötarkoituksia varten. Löydät ne helposti täältä.

 

Tutustu myös näihin artikkeleihin: