Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Metallinilmaisimella tarkastat kirjeet ja pienet paketit nopeasti

Ceia EmisMail.jpg

Läpivalaisu on erinomainen tapa löytää postilähetyksistä sinne kuulumattomia esineitä. Mutta mitä tehdä tilanteessa, jolloin läpivalaisulaite tuntuu liian isolta tai kalliilta hankinnalta? Tai jos laitteelle ei ole fyysisesti tilaa tai postimäärä on verraten pieni?Yksi ratkaisu on hankkia postin tarkastukseen tarkoitettu metallinilmaisin, jolloin turvallisuuden lisääminen onnistuu pienemmälläkin investoinnilla.

Ceian EMIS-MAIL -metallinilmaisin on kompakti ja helppokäyttöinen. Tarkastettava posti syötetään tarkastustunnelin läpi ja tulos OK/ALARM tulee välittömästi näkyviin näytölle. EMIS-MAIL löytää kirjepommien komponentteja kuten sytyttimiä, akkuja, sytytinpiirejä jne. Myös metallinen harmiposti esim. kirjekuoreen piilotettu teränpala, hälyttää EMIS-MAIL -tarkastuksessa.

Laite soveltuu käytettäväksi myös läpivalaisulaitteen yhteydessä postin esikarsintaan, jolloin se vähentää kuvantulkitsijan työtä läpivalaisulaitteella. Kaikkea postia ei tällöin läpivalaista vaan ainoastaan EMIS-MAILissa hälyttäneet kirjeet ja paketit.

Tutustu EMIS-MAILin käyttöön tästä videosta:

EMIS-MAIL_tuotekuva.jpg