Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Muista nostolaitteiden säännöllinen huolto ja vuosittainen tarkastus

Miksi nostolaitteiden tarkastus ja huolto tietyin määräajoin on tärkeää? Huolehtimalla laitteen kunnosta pidennät käyttöikää ja takaat turvallisen käytön yhteisillä työmailla. Machine Toolilta saat nostolaitteiden monipuoliset tarkastus- ja huoltopalvelut nopeasti ja vaivattomasti. Asiantunteva ja ammattimainen huoltotiimimme suorittaa myös muutostyöt, asennukset ja käyttöönottokoulutukset.

01_huoltokuva

Huollettu nostolaite on huoleton

Turvallisuus

Vuosittainen tarkastus pitää laitteet käyttökunnossa ja turvallisina. Teemme tarvittaessa tarkastuksen yhteydessä myös korjaukset ja huollon.

Pidempi käyttöikä

Säännöllisesti huollettu laite maksimoi laitteesi käyttöiän. Huoltotiimimme käyttämät alkuperäiset varaosat tukevat entisestään laitteen pitkäikäisyyttä.

Ammattihuolto

Ennakoiva, säännöllinen huolto pitää laitteet ja työympäristön turvallisina sekä vähentää laitteen rikkoutumisriskiä. Laitevalmistajan kouluttama ja valtuuttama tiimimme huoltaa ja korjaa laitteesi ammattitaidolla.

 

02_huoltokuva

Ota yhteyttä huoltoon tai lähetä laite suoraan meille

Laitteet tarkastamatta? Ota yhteyttä kun laitteesi on rikki tai se tarvitsee vuositarkastusta.
Voit olla yhteydessä huoltoon puhelimitse, sähköpostilla tai tulla käymään suoraan paikan päällä, teemme tarkastuksen yhteydessä myös laitteen huollon ja saat toimivan laitteen käyttöösi. 

Huolto

huolto@machinetool.fi

010 391 5121

 

Kun otat yhteyttä huoltoon ota valmiiksi esille huollettavan laitteen tiedot kuten merkki, malli, sarjanumero ja valmistusvuosi. Myös kuva laitekilvestä nopeuttaa huollon sopimista. Voit myös lähettää huollettavan laitteen meille suoraan ilman yhteydenottoa. Tee sen näin:

  1. Täytä huoltolomake huolellisesti.

  2. Pakkaa laite hyvin ja liitä lomake mukaan.

  3. Lähetä paketti Helsinkiin Malmille.

    Oy Machine Tool Co, Teerikukonkuja 4, 00700 Helsinki

  4. Siinä kaikki – huollamme laitteesi kuntoon ja lähetämme sen nopeasti takaisin. Voit halutessasi myös noutaa huolletun laitteen.
 

03_huoltokuva

 

Takuukorjaus muualta ostetulle laitteelle? Liitä laitteen mukaan kopio kuitista ja huollamme myös muualta hankittujen laitteiden huollon.

 

 

04_huoltokuva

Valitse ammattihuolto ja tekninen tuki

Machine Toolin huoltotiimi on päämiesten kouluttama ja valtuuttama. Kehitämme huollon ammattitaitoa säännöllisesti osallistumalla laitevalmistajien järjestämiin koulutuksiin. Saat kauttamme myös teknistä tukea kaikkiin laitepulmiin.

”Ei vain korjaaja vaan luotettava yhteistyökumppani, joka tuntee asiakkaidensa tuotteet ja tarpeet.”

 

 

05_huoltokuva

Ryhdy nostolaitteiden vuositarkastuksen sopimusasiakkaaksi

Ennakoi laitteen toimivuus ja anna meidän pitää huolta laitteen tarkastuksesta. Ryhtymällä sopimusasiakkaaksi suoritamme laitteesi tarkastukset ja huollot laitevalmistajan huoltosuunnitelman mukaisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteen tarkistuksista itse, vaan sovitun tarkastusajankohdan lähestyessä otamme sinuun yhteyttä ja järjestämme sopivan päivän tarkastusta varten.

Huolettomuuden lisäksi vuosisopimus pienentää laitteen rikkoutumisriskiä, pidentää laitteen käyttöikää ja auttaa takaamaan laitteen toimivuuden. Samalla saat kirjallisen raportin tarkastuksesta ja mahdollista korjauksista. Teemme laitteiden tarkastukset sekä huollot ammattitaitoisesti joko asiakkaan luona tai omissa tiloissamme. Tarkastuksessa merkitsemme laitteet joka vuosi vaihtuvalla tarkastusvärillä.

Huoltotöiden lisäksi teemme myös vipu- ja käsiketjutaljojen, levytarraimien sekä ketjuyhdistelmien muutostyöt – nopeasti paikan päällä. Ota yhteyttä ja hoidetaan vuositarkastussopimus kuntoon!

Huoltoon >>

 

06_huoltokuva

 

Meiltä myös kattava Indevan nostolaitetarkastus- ja huoltopalvelu

Varmista Indevan kuormankeventimien turvallinen ja virheetön toimivuus laitevalmistajan suosittelemalla määräaikaistarkastuksella. Tarkistamme laitteen helposti paikan päällä ja korjaamme havaitut viat ja puutteet nopeasti saman käynnin aikana. Saat tarkastuksesta myös kirjallisen raportin ja laitteeseen merkinnän. Ota yhteyttä ja sovitaan seuraava määräaikaistarkastus!

 

07_huoltokuva

Aina alkuperäiset varaosat

Käytämme nostolaitteiden huollossa vain valmistajien alkuperäisiä varaosia. Näin pidennämme laitteiden käyttöikää ja takaamme huollon laadukkaan lopputuloksen. Voit myös tilata alkuperäiset varaosat suoraan meiltä.