Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

HYMO vai EdmoLift? Näin valitset oikean nostopöydän

Machinetool_blog_1200_628

Valitse oikea nostopöytä ammattilaisen arkeen

Nostopöytä on monipuolinen ja tehokas väline tavaran siirtämiseen ja käsittelyyn. Oikein valittu nostopöytä mahdollistaa ergonomiset työskentelyasennot ja tehokkaan työnteon. Ergonomiaa parantavia nosto-, eli saksipöytiä käytetään esimerkiksi:

 • Varastoissa
 • Jakelukeskuksissa
 • Tehtaissa
 • Pakkaus- ja tuotantolinjoilla
 • Teollisuustiloissa
 • Myymälöissä 
 • Lastauslaitureilla
 • Huolto- ja asennuspisteissä

Jotta ergonomisesta nostopöydästä saa kaiken hyödyn irti, on pöytämalli ja sen lisävarusteet osattava valita oikein. Lue tästä vinkit oikean nostopöydän valintaan HYMO:n ja EdmoLiftin valikoimasta!

 

Näin valitset oikean HYMO:n tai EdmoLiftin nostopöydän

Mistä sitten tiedät kumman nostopöytämerkin laitteet sopivat paremmin sinun työhösi?

Oikean nostopöydän valinnassa on tiedettävä ainakin: pääasiallinen käyttötarkoitus,­ pöydällä yleisimmin käsiteltävien kappaleiden mitat ja paino sekä laitteen käyttöolosuhteet.

Muista myös nämä:

 1. Jakautuuko kuorma tasaisesti vai epätasaisesti?
 2. Liikutetaanko kuormaa nostopöydällä?
 3. Asennetaanko nostopöytä sisälle vai ulos?
 4. Asennetaanko nostopöytä syvennykseen?
 5. Siirretäänkö pöytää paikasta toiseen?
 6. Tarvitseeko pöytälevyä pyörittää tai kallistaa?
 7. Mikä on työsyklien määrä tunnissa? Entä työvuorojen määrä päivässä?

Machine Toolin valikoimasta löydät kahden eri nostopöytävalmistajan HYMO:n ja Edmoliftin laitteet. Sekä HYMO ja EdmoLift tarjoavat nostopöytäratkaisuja jotka täyttävät kaikki yllä luetellut valintakriteerit.

 

Kaksi laadukasta ja luotettavaa – HYMO vs. EdmoLift

Kun tiedät millaisen nostopöydän tarvitset, on kahden eri nostopöytävalmistajan tuotteita helpompi vertailla keskenään. HYMO:n nostopöydät sopivat erityisesti raskaaseen ja kovaan käyttöön, kun taas Edmoliftin nostopöydät sopivat jatkuvaan ja kuluttavaan työhön.

 

hymo-logo-1

Hymo_Maxima_BX_BXT

Ruotsalainen HYMO panostaa erityisesti tuotekehitykseen ja tuotteidensa räätälöintiin, jotta nostopöydät sopisivat monipuolisesti kaikille eri tuotannon aloille. HYMO myös testaa kaikki nostopöydät ennen tuotteiden lähetystä asiakkaille, varmistaakseen turvallisuuden ja laadun tason.

 • Kaksi tuotelinjaa: MAXIMA ja OPTIMA
 • OPTIMA yleiskäyttöön, MAXIMA raskaaseen käyttöön
 • Nostopöytien kapasiteetit: 500-10 000 kg
 • Takuuaika 24 kk

Kahdesta eri tuotelinjasta MAXIMA-nostopöydät sopivat suurien kuormien käsittelyyn vaativissa olosuhteissa; esimerkiksi varastoissa, kokoonpanossa, tuotannossa tai lastauslaiturilla. OPTIMA-sarjan yleisnostopöydät taas sopivat esimerkiksi työpisteiden ergonomian parantamiseen pakkaus- ja tuotantolinjoilla.

 

edmolift-logo-

edmolift 2000

EdmoLift valmistaa nostopöytiä erityisesti teollisuuden yrityksille, mutta tuotteita käytetään laajasti myös esimerkiksi jakelun, terveydenhuollon, palvelualan ja kaupan työtehtävissä. Yrityksen tavoite on suunnitella ja valmistaa mahdollisimman ergonomisia ja kustannustehokkaita nostoratkaisuja.

 • Yksi-, rinnakkais-, ja päällekkäissaksisia sekä matalarakenteisia malleja
 • Nostopöytien kapasiteetit: 500-4000 kg
 • HDL 2000 Heavy Duty -malli täyttää tiukimmat EN1570-1 vaatimukset
 • 3 vuoden osa- ja työtakuu, 5 vuoden rakenteellinen takuu

EdmoLiftin nostopöydät sopivat jatkuvaan käyttöön esimerkiksi tuotantolinjalla, lastauslaiturilla tai asennuslinjalla. Nostolpöytämalleista HDL 2000 Heavy Duty on suunniteltu toimimaan ympärivuorokautisesti. Malli kestää yli 512 000 nostoa ja laskua.

 

Räätälöi nostopöytä lisävarusteilla

Sekä HYMO ja EdmoLift tarjoavat nostopöytiin laajan valikoiman lisävarusteita. Näihin lisävarusteisiin kuuluvat muun muassa erilaiset suojakaiteet ja -portit, kääntölevyt ja pyöräalustat, vaa’at, kuormausläpät ja siirtoalustat.

Kaikki EdmoLiftin nostopöytien lisävarusteet >>

 

EdmoLift_nostopöytien lisävarusteet

 

Kiinnostaako? Tilaa ilmainen nostopöytien laitesuositus!

Jos epäröit kahden eri merkin välillä, ota rohkeasti yhteyttä Machine Toolin nostolaitemyyjiin. Saat meiltä aina työhösi ja budjettiisi sopivan laitesuosituksen, ammattitaidolla.

TILAA LAITESUOSITUS!