Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Nostopöytä, joka on tehty kestämään

Etsitkö nostopöytää, joka soveltuu jatkuvaan käyttöön ja jossa riittää kapasiteettia raskaammillekin nostoille? Valinta on silloin ruotsalaisen EdmoLiftin valmistama HDL 2000, joka on todella kovaan käyttöön tarkoitettu nostopöytä.

Nostopöydät moneen käyttöön

Nostopöytä on tarkoitettu eri kokoisten kappaleiden usein toistuviin nostoihin ja siirtelyyn esimerkiksi varastoissa, logistiikkakeskuksissa tai teollisuus- ja tuotantolaitoksissa. Nostopöytien tasainen nostoliike on turvallinen raskaiden kuormien käsittelyssä. Nostopöytä on myös helposti muuhun tuotantolinjaan yhdistettävä laite työergonomian parantamiseen. Pöydän saa jokaiselle työntekijälle sopivimmalle työskentelykorkeudelle.

EdmoLift-nostopöytien etuna on niiden helppo kustomoitavuus. Niihin on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia lisävarusteita. Katso koko valikoima täältä>>.

 

Edmo HDL2000_pallukat

 

HDL 2000, 24-7-365

EdmoLiftin HDL 2000 pysyy toiminnassa kellon ympäri ilman tarvetta huollolle. Näin pidät tuotannon käynnissä, eivätkä mahdolliset tuotantonlinjan pysähdykset aiheudu ainakaan tästä nostopöydästä. HDL 2000:n kestävyydestä kertoo sen saama korkein nostopöydille myönnettävä kestävyysluokitus. Puolueettomien testien perusteella sille voidaan taata yli 512 000 nostosykliä täydellä kuormalla.

 

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat

Mikä tekee HDL 2000:sta niin kovaa kuormitusta kestävän? Laadukkaiden materiaalien lisäksi viimeistellyt yksityiskohdat takaavat tuotteen kestävyyden haastavissa olosuhteissa.

 • vahva saksirakenne vakauttaa nostopöytää
 • vahvistetut sylinterien ylä- ja alatuet
 • teräsrenkaat
 • kaksinkertaiset nostosakset
 • itsevoitelevat liukulaakerit

EdmoLift HDL_2000-nostopöytä


HDL 2000 tekniset tiedot:

 • - vähintään 512 000 nostosykliä täydellä kuormituksella
  - korkeus ala-asennossa 200 mm
  - yhteenliitettävissä tuotantolinjaan
  - nostoliike 800 mm
  - nostokapasiteetti 2 000 kg
  - korkein nostopöydille myönnettävä EN 1570-1 kategoria 5 -kestävyysluokitus
 • - pöydän koko 1 300 x 800 mm
 • - nostoaika 17 s
 • - CE-merkintä

 

Lue myös nämä:

Opas työergonomian parantamiseen
Ergonominen nostopöytä taipuu moneen käyttöön