Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Robotiikkaa ja ergonomiaratkaisuja Uusi Teollisuus -messuilla

Uusi-Teollisuus-2019-Indeva-Liftronic-kuormankevennin


Uusi Teollisuus -messut on nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä teollisuuden kunnossapidon, työturvallisuuden ja palveluiden ammattilaistapahtuma. Messut järjestetään 20.–21.3.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Halusimme osallistua messuille, koska ajankohta osui hyvin yhteen tuoteperheemme uuden jäsenen ensiesittelyn kanssa.

Uusi-Teollisuus-2019-UR-robotti

Tuoteperheemme uusin jäsen on tanskalaisen Universal Robotsin yhteistyörobotti, eli cobotti (collaborative robot). Tämä väsymätön työjuhta on helppo ohjelmoida monenlaisiin tuotannon työtehtäviin pakkaamisesta kokoonpanoon tai vaikkapa maalaamiseen. Laitteen saa asennettua helposti jo olemassa oleviin tuotantotiloihin ilman suuria muutoksia, jolloin käyttöönotto on hyvin nopeaa. Tarttujilla ja muilla lisälaitteilla cobotti saadaan integroitua työtehtäviin sopivaksi.

Messuosastollamme on nyt hyvä tilaisuus kokeilla itse robotin ohjelmointia ja sopia demokäynti asiantuntijamme kanssa.

 

Tule keskustelemaan nostoasiantuntijoidemme kanssa jos kaipaat ratkaisuja erilaisten työvaiheiden ergonomian parantamiseen. Messuosastollamme 801 on tuttuun tapaan mahdollisuus itse testata ergonomiseen nostamiseen ja materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja tuotteitamme.

Uusi-Teollisuus-2019-Indeva-kuormankevennin

Mukana on mm. Indeva-kuormankevennin, jossa on nyt täysin uusittu sensorikahva. Kahvan kosketysnäytöllä kuormankeventimen ominaisuuksien säätö on aiempaa helpompaa ja nopeampaa. Käyttötuntuman voi nyt myös räätälöidä eri käyttäjien omien toiveiden mukaan.

Uusi-Teollisuus-2019-Fezer-alipainetarttuja

Pylväskääntönosturiin yhdistetty Fezerin VacuPowerlift-alipainenostin löytyy myös osastoltamme ja sen helppokäyttöisyyttä voi itse kokeilla. VacuPowerliftissä löytyy nostokapasiteettia 200 kiloon asti ja se tarttuu pitävästi erilaisiin materiaaleihin.

Messut jatkuvat vielä huomenna torstaina 21.3 ja ovat avoinna klo 9:00 - 16:00. Tervetuloa osastolle 801 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

www.uusiteollisuus.fi/fi/