Skip to content

Messuosaston vihreät jättiläiset

Alihankinta 2018_messuosasto

Alihankintamessut ovat päässeet tänään tiistaina kunnolla käyntiin ja osastomme testilaitteet ovat päässeet jo kovaan käyttöön. Messuosastolla on ollut kävijöitä välillä ruuhkaksi asti ja varsinkin Indevan kuormankeventäjät ovat herättäneet suurta kiinnostusta messukävijöissä. Kirkkaanvihreitä jättiläisiä ei voi olla huomaamatta jo kauempaa ja moni onkin tullut kysymään mitä niillä oikein tehdään. Laitteilla kevennetään nostettavia kuormia ja siirrellään niitä paikasta toiseen. Koska painavaa nostettavaa löytyy kaiken kokoisena, muotoisena ja eri materiaaleista valmistettuna, on keventimeen yhdistettäviä tarttujiakin joka lähtöön.

Alihankinta2018_tynnyrinkaato

Suurempaan Indevan keventimeen olemme yhdistäneet paineilmaohjatun tarttujan, joka on tarkoitettu erityisesti tynnyreihin tarttumiseen ja niiden kallistamiseen. Messuosastolla pääset testaamaan kuinka helposti 40 kiloa pieniä muovikappaleita saadaan siirrettyä tynnyristä toiseen.

Alihankinta2018_magneettitarrain 2

Pienempi Indevan kevennin on saanut parikseen magneettitarraimen, joka soveltuu erilaisten metallikomponenttien käsittelyyn. Magneetti on paineilmaohjaimella aktivoitu ja sen nostokapasiteetti on tasaiselle metallikappaleelle 145 kiloa ja pyöreälle 100 kg.

Alihankinta2018_Lineartec

Lineartecin alipainetarttuja on kytkettynä kolmanteen osastoltamme löytyvään Indevan keventimeen ja sillä voi testata kuinka hyvin tarttujan ote pitää kahvipaketeissa ja metallisylintereissä.

Huomisen messuvieraille vinkkinä, että aamuruuhkan voi välttää aloittamalla messukierroksen takimmaisesta E-hallista, jonne ruuhka syntyy vasta yhdentoista jälkeen.