Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Läpivalaisulla lisää turvallisuutta postin ja pikarahdin tarkastukseen

Postin-lapivalaisu.jpg

 

Läpivalaisu on tehokas ja nopea keino löytää vaaralliset ja kielletyt esineet posti- ja pikarahtilähetyksistä. Läpivalaisu lisää lähetysten käsittelijöiden ja niiden vastaanottajien turvallisuutta, koska esimerkiksi kirjepommit, terät ja neulat voidaan havaita jo ennen postin avaamista.

Viime viikolla sekä Pariisissa että Berliinissä löytyi kirjepommi. Pariisin kirjepommi ehti räjähtää vahingoittaen ainakin yhtä henkilöä, Berliinin pommi onnistuttiin tekemään vaarattomaksi. Näiden tapausten vuoksi myös Suomen tulli aloitti tehovalvonnan mm. lisäämällä epäilyttävien posti- ja pikarahtilähetysten läpivalaisua. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.

Smiths Detectionin tuotevalikoimasta löytyy sopivia läpivalaisulaitteita kirjeiden ja pienien pakettien sekä isompien lavalähetysten läpivalaisuun. Korkealaatuinen läpivalaisulaite varmistaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun, jolloin kuvantulkitsijan työ nopeutuu ja helpottuu.

Kuvantulkitsijan ammattitaito on laadukkaan läpivalaisulaitteen lisäksi olennainen osa onnistunutta turvatarkastusta. Tämän vuoksi suosittelemme laitehankinnan yhteyteen kauttamme saatavaa kuvantulkintakoulutusta.

 
Kysy lisää:
Myyntipäällikkö Elise Kuorikoski
044 517 6323 / elise.kuorikoski @ machinetool.fi