Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Norjalaista ohjelmisto-osaamista lavojen käsittelyn automatisointiin

 

Rocketfarm palletointi

Machine Tool on aloittanut yhteistyön norjalaisen Rocketfarmin kanssa. Yrityksellä on pitkä kokemus yhteistyörobottien teollisuuskäyttöön liittyvissä ratkaisuissa. Rocketfarmin luomat sovellukset on suunniteltu erityisesti  alan johtavan valmistajan, Universal Robotsin, yhteistyöroboteille.

Rocketfarm Pally palletoinnnin ohjelmointi

Olemme Rocketfarmin virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja meiltä saat käyttöösi valmiit ohjelmistot Universal Robots -yhteistyöroboteille. Asiantuntijamme auttavat myös yhteistyörobotin ja ohjelmiston käyttöönotossa jotta tuotannon automatisaatio sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

 

Pally helpottaa lavojen täyttöä

Rocketfarmin Pally on helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla lavojen täytön optimointi on helppoa ja pakkausten lavaus saadaan automatisoitua nopeasti. Pallyyn syötetään mm. lavan koko ja sille tulevien laatikoiden mitat ja paino. Ohjelmisto huolehtii lopusta ja optimoi cobotin työskentelyn mahdollisimman tehokkaaksi.

 

 

Testaa ilmainen simulaatio

Haluatko testata miten Pally-sovellus  toimii erilaisissa käyttöympäristöissä? Voimme luoda simulaation antamiesi tietojen  perusteella.  Tarvitsemme esimerkiksi laatikoiden mitat, painon ja tahtiajan, jonka jälkeen simulaatio on valmis testattavaksi. Ilmaisen simulaation avulla on helpompi hahmottaa sovelluksen tuomat hyödyt.  

Kiinnostuitko simulaatiosta? Ota meihin yhteyttä ja sovitaan ohjelmiston testauksesta simulaation avulla. 

 

Kysy lisää ilmaisesta simulaatiosta

 

 

Tutustu myös näihin aiheisiin: