Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Markus Rekola - Indevan todellinen asiantuntija ja nostohaasteidesi ratkaisija

Kuka on Markus Rekola?

Pyöreitä juhliva nostolaiteasiantuntija, viiden lapsen isä ja pappa. Markus on monen roolin ammattilainen, joka pystyy auttamaan asiakkaita kaikissa nostamisen haasteissa, yli 25 vuoden ammattitaidolla. Hän neuvoo ja opastaa asiakkaita niin oikean laitteen valinnassa, työturvallisuudessa, tarkastuksissa, kuin huolloissakin.

Monipuolisen kokemuksen kautta nostamisen ammattilaiseksi

 

- Minusta tuli nostamisen asiantuntija aika pitkän tien kautta. Olen ollut alalla kauan, joten olen päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä eri laitteiden ja tuotemerkkien parissa. Nostamisen asiantuntijaksi ei tulla lukemalla, vaan tekemällä. Pohjana minulla on sähköalan koulutus.

Markuksen työhistoria on pitkä ja monipuolinen. Hänen uransa alkoi vuonna -95 nosturitehtaalla. Kokemusta on kertynyt käytännössä kaikilta teollisuuden aloilta aina elintarviketeollisuudesta paperitehtaaseen, ja on hän työskennellyt kilometrin verran maan allakin.

 

- Nostamisessa minua kiehtoo erityisesti se, kun omaa osaamistaan ja kokemustaan voi käyttää asiakkaan apuna. Nostamisessa aina jokainen kohde, asiakas ja tarve on erilainen, joten tähän ei millään pääse kyllästymään. Yhä oppii uutta eikä ole täysin nähnyt kaikkea.

 

Uusia tuulia Machine Toolin kanssa - Takana monta vuotta yhteistyötä

 

Markus ja Machine Tool  ovat tuttuja jo 15 vuoden ajalta, joten siirtyminen uuteen pestiin oli luontevaa ja turvallista. Machine Toolissa huomattiin Markuksen aito kiinnostus ja taito Indevan laitteita kohtaan, ja hän taas kiinnostui yrityksen monipuolisuudesta. Machine Tool valitsee esimerkiksi laitetoimittajat aina huolellisesti, jotta turvallisuus ja asiantuntijuus pystytään takaamaan.

 

- Teimme yhteistyötä Indevan laitteiden parissa jo aiemmin, kun tein asennuksia, tarkastuksia ja vikakorjauksia. Vieläkin hämmästyttää joka päivä miten monipuolinen laite Indevan kevennin on. Tässä työssä haastavinta on asiakkaiden ongelmanratkaisu, mutta samalla se on myös se paras asia. Ratkottava asia voi liittyä tilaan, kappaleeseen tai ympäristöön. Joskus mietitään koko layout uusiksi, jotta homma saadaan tehtyä helpommin. Niitä on mukava ratkoa.

Työssään Markus yhdistää pitkän kokemuksen ja tietotaidon erilaisten nosto-ongelmien ratkaisuun. Hän on tottunut tekemään liikkuvaa työtä ja nauttii asiakkaiden kohtaamisesta. Asiakkaiden kanssa keskustelu ruokkii luovuutta, joka on tärkeä osa oikeiden ratkaisujen löytämistä.

 

Indevan laitteet veivät Markuksen mennessään

 

Markus on Indevan kuormankeventimien ylivoimainen asiantuntija. Laitevalmistaja tarjoaa monipuolisia ratkaisuja nostamiseen yli 35 vuoden kokemuksella. Valikoimasta löytyy paljon valmiita ratkaisuja eri toimialoille, mutta tarvittaessa tarttujat myös räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja testaaan asiakkaan näytekappaleilla.

 

-Näillä laitteilla on mahtava tehdä ratkaisuja, näihin kun saadaan käyttäjälle sopivan herkät toiminnot ja siirtoliikkeet. Hieno ominaisuus on myös taakkaohjaus, jolla kappaletta voi siirtää siitä kiinni pitämällä.

Nostolaitetta valittaessa pitää aina huomioida, että laite on ympäristöönsä turvallinen ja laadukas, ja että sen kanssa on ergonomia kunnossa. Toiveena olisi, että asiakas ottaisi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteyttä, niin päästään auttamaan näiden asioiden kanssa. Meitä on täällä minä ja muut rautaiset ammattilaiset auttamassa.

 

Markuksen vinkit: mitä kaikkien pitäisi tietää nostamisesta?

 

- Laitteen käyttöönotto olisi hyvä yhdessä katsoa läpi. Varmistetaan yhdessä turvallisuus, dokumentit, kiinnitykset ja kaikki ne perussäädöt. Laite antaa sitten paljon enemmän, kun on kaikki varmasti hallussa.

Liikaa ei Markuksen mukaan voi Indevan laitteita hehkuttaa. Laitteen helppokäyttöisyys avaa silmiä siitä, missä kaikissa työtilanteissa niistä voikaan olla apua. Usein laitetoimitukseen kuuluu myös asennus, jolloin käyttöönottokoulutus voidaan hoitaa kätevästi samaan aikaan. Vaikka keventimet ovat luotettavia ja huolettomia, moni Machine Toolin asiakas päätyy myös vuosittaiseen huolto- ja tarkastuspalveluun. Sen avulla taataan pitkä käyttöikä ja mahdollisimman monipuolinen käyttökokemus.

 

Tule testaamaan Indevaa Alihankinta-messuille!

 

Markus on paikan päällä opastamassa nostamiseen liittyvissä kysymyksissä myös Alihankinta-messuilla 21.-23.9. Machine Toolin osasto on vanhalla tutulla paikalla E1100! Messuilla on mukana Indevan Liftronic 80 kg elektroninen kuormankevennin, ja tähän erilaisia tarraimia. Laitetta pääsee itse kokeilemaan, joten tilaisuus kannattaa käyttää hyödyksi. Indevan laitteiden lisäksi osastolla on esillä myös yhteistyörobotteja. 

 

Ole rohkeasti yhteydessä Markukseen kaikissa Indevan nostoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä!

  •  
  • Markus Rekola
  •  
  • 0400 916 515
  • markus.rekola@machinetool.fi

 

OTA YHTEYTTÄ