Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Uusi robottikoko on julkistettu – UR30 robotti!

UR robottien tuoteperhe kasvaa! 30 kilon kapasiteetin omaava UR30 on julkistettu. Uusi robotti on rakennettu UR20:n menestyksen pohjalta, joten tämä uusi lisäys tarjoaa lisää nostokykyä kompaktissa koossa.

30 Kilogramman nostokyvyllä, 1300 mm ulottumalla ja 64kg painolla UR30 on suunniteltu niihin kohteisiin, joissa on ennen käytetty UR10e robottia. UR30 kapasiteetin ansiosta käsittelykyky ei rajoitu edes tuplatarttujalla. Universal Robotsin Anders Billesø Beck, Strategia- ja innovaatiovaratoimitusjohtaja, kuvailee uutta robottia "UR10:n turboahdettuna versiona," tarjoten ihanteellisen tasapainon koon ja voiman välillä.

 

Jatkossa UR20 ja UR30 roboteilla on pidennetty takuu

UR30 tuotteen julkistamisen yhteydessä Universal Robots ilmoitti pidentävänsä Next Generation -robottimalliston tuotetakuuta. Uudesta nivelmekaniikasta ja teknologian päivityksistä on saatu paljon hyviä kokemuksia ja tämän seurauksena UR luottaa tuotteisiinsa entistä enemmän.

Jatkossa kaikkiin toimitettuihin Next Generation robotteihin Universal robots myöntää 30 kuukauden takuun. Takuujakso alkaa robotin toimituspäivämäärästä.

 

UR30 robotti on suunniteltu pääosiin seuraaviin tehtäviin:

Konepalvelu – riittävä kuormankäsittelykyky myös kaksoistarttujalla.

Lavaus – robotti jaksaa nostaa raskaammatkin laatikot.

Ruuvaus – Uusi Steady Mode mahdollistaa isommat vääntömomentit ruuvauksessa.

 

Ominaisuuksien lisäksi UR30 robotti tarjoaa markkinoiden parhaan hyötysuhteen käsiteltävän kuorman massakeskipisteelle:

Myynti on jo käynnissä ja toimitukset alkavat vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä lisäys täydentää Universal Robotsin olemassa olevaa valikoimaa, laajentaen vaihtoehtoja aloille, jotka etsivät parannettua joustavuutta ja tehokkuutta.

Kun teollisuus siirtyy kohti ketterämpiä valmistustapoja, UR30 ennakoi muuttuvia vaatimuksia ja tarjoaa yrityksille tarvittavaa sopeutumiskykyä pysyäkseen mukana kilpailussa. Liity mukaan uuden aikakauden automaatioon UR30:n kanssa.

 

UR30 toimitussisältö:

  1. Robottikäsivarsi

  2. Ohjainlaite

  3. 3PE käyttöpaneeli (teach pendant)

 

Katso video UR30 lavaamassa auton vanteita: