Skip to content

NoiseBox estää salakuuntelun

Suojaudu älylaitteiden kautta tapahtuvalta salakuuntelulta

Älylaitteiden kautta tapahtuva salakuuntelu luottamuksellisten kokousten aikana on mahdollista estää oikeiden turvalaitteiden avulla.

Jo aiemmin Machine Toolin tuotevalikoimassa olleen MI2-metallinilmaisinportin lisäksi olemme täydentäneet turvalaitevalikoimaamme NoiseBox-laitteilla.

Kaikkia älylaitteita tableteista älypuhelimiin voidaan salakuunnella niiden mikrofonin kautta myös niiden ollessa sammutettuina. Tähän turvallisuusriskiin on olemassa helppokäyttöinen ratkaisu.

Laitevalmistaja Mariuksen Ruotsissa suunnittelemat ja valmistamat NoiseBox-salakuuntelun estolaitteet suojaavat luottamukselliset kokoukset salakuuntelulta. Käyttö on yksinkertaista: kokouksen ajan osallistujien älylaitteet säilytetään NoiseBoxissa, jonka tuottama äänispektri estää tehokkaasti mikrofonien toiminnan.

NoiseBoxeja on saatavana neljä eri mallia:


Noisebox M1Pienin pöytämallinen M1

M1 on pienin NoiseBox-malli, joka on valmistettu massiivipyökistä. Pöytämallinen M1 on tarkoitettu älykelloille ja -puhelimille ja sen sisälle mahtuu kaksi älypuhelinta, joita voidaan säilytyksen aikana myös ladata USB-latauspistokkeiden kautta.

 

ulkomitat L x K x S: 250 x 150 x 175 mm
sisämitat L x K x S: 200 x 95 x 80 mm
paino: 4 kg
virransyöttö: 24 V
virrankulutus: 30 W
kaksi USB-latauspistoketta


NoiseBox S1

Hiljainen pöytämalli S1

S1 on hiljaisin pöytämalli tableteille, älykelloille ja -puhelimille ja siinä on tilaa usealle älypuhelimelle ja pienelle tabletille. S1-malleissa on neljä USB-latauspistoketta, joissa laitteita voi ladata niiden ollessa laatikossa. Magneettilukko pitää kannen hyvin suljettuna samalla vaimentaen melun. Saatavana myös ilkivaltasuojattumalli S1+.

ulkomitat L x K x S: 410 x 290 x 290 mm
sisämitat L x K x S: 270 x 160 x 200 mm
paino: 17 kg
virransyöttö: 24 V
virrankulutus: 30 W
neljä USB-latauspistoketta

Noisebox W1W1-malliin mahtuu useampikin laite

W1 on laitteista suurin pöytämalli tableteille, kannettaville tietokoneille, älykelloille ja -puhelimille. Sen sisällä on hyvin tilaa usealle tabletille ja kannettavalle tietokoneelle. Sisällä on myös neljä USB-latauspistoketta, joissa laitteita voi ladata niiden ollessa laatikossa.

ulkomitat L x K x S: 500 x 360 x 350 mm
sisämitat L x K x S: 410 x 300 x 310 mm
paino: 15 kg
virransyöttö: 24 V
virrankulutus: 30 W


NoiseBox P1Kannettava P1 vaativaan käyttöön

P1 on kompakti mukana kulkeva salkku pienille tableteille, älykelloille ja -puhelimille.  Sen voi sähköistää useilla eri tavoilla. Virtalähde ja 12-24 V autopistoke sisältyvät toimitukseen. Lisävarusteena saatavana myös erillinen varavirtalähde, joka asetetaan P1-salkun sisään.

Salkussa on tilaa neljälle laitteelle, joita voidaan ladata USB-latauspistokkeissa niiden ollessa salkussa.

ulkomitat L x K x S: 390 x 170 x 310 mm
sisämitat L x K x S: 350 x 140 x 140 mm
paino: 5 kg
virransyöttö: 12-24 V
virrankulutus: 30 W (sis. virtalähteen ja autopistokkeen)
IP-luokka: IP67
neljä USB-latauspistokettaNoisebox PP96Wh-1varavirtalähde
Varavirtalähde P1-salkkuun

Kannettava NoiseBox P1 -salkku kuluttaa sähköä 2 W tunnissa. P1-salkkua voi käyttää ilman ulkoista virtalähdettä täyteen ladatun varavirtalähteen avulla, joka asetetaan salkun sisälle. PP-96Wh-varavirtalähde liitetään salkun sisällä olevaan pistokkeeseen, jonka jälkeen siitä riittää virtaa jopa 50 käyttötuntiin. Varavirtalähteellä voidaan myös ladata älylaitteita.

 

 

Lue myös: