Post Fetaured Image

Machine Tool Blogi

NoiseBox estää salakuuntelun

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 20.11.2020 12:40

Suojaudu älylaitteiden kautta tapahtuvalta salakuuntelulta

Älylaitteiden kautta tapahtuva salakuuntelu luottamuksellisten kokousten aikana on mahdollista estää oikeiden turvalaitteiden avulla.

Jo aiemmin Machine Toolin tuotevalikoimassa olleen MI2-metallinilmaisinportin lisäksi olemme täydentäneet turvalaitevalikoimaamme NoiseBox-laitteilla.

Kaikkia älylaitteita tableteista älypuhelimiin voidaan salakuunnella niiden mikrofonin kautta myös niiden ollessa sammutettuina. Tähän turvallisuusriskiin on olemassa helppokäyttöinen ratkaisu.

Laitevalmistaja Mariuksen Ruotsissa suunnittelemat ja valmistamat NoiseBox-salakuuntelun estolaitteet suojaavat luottamukselliset kokoukset salakuuntelulta. Käyttö on yksinkertaista: kokouksen ajan osallistujien älylaitteet säilytetään NoiseBoxissa, jonka tuottama äänispektri estää tehokkaasti mikrofonien toiminnan.

NoiseBoxeja on saatavana neljä eri mallia:


Noisebox M1Pienin pöytämallinen M1

M1 on pienin NoiseBox-malli, joka on valmistettu massiivipyökistä. Pöytämallinen M1 on tarkoitettu älykelloille ja -puhelimille ja sen sisälle mahtuu kaksi älypuhelinta, joita voidaan säilytyksen aikana myös ladata USB-latauspistokkeiden kautta.

 

ulkomitat L x K x S: 250 x 150 x 175 mm
sisämitat L x K x S: 200 x 95 x 80 mm
paino: 4 kg
virransyöttö: 24 V
virrankulutus: 30 W
kaksi USB-latauspistoketta


NoiseBox S1

Hiljainen pöytämalli S1

S1 on hiljaisin pöytämalli tableteille, älykelloille ja -puhelimille ja siinä on tilaa usealle älypuhelimelle ja pienelle tabletille. S1-malleissa on neljä USB-latauspistoketta, joissa laitteita voi ladata niiden ollessa laatikossa. Magneettilukko pitää kannen hyvin suljettuna samalla vaimentaen melun. Saatavana myös ilkivaltasuojattumalli S1+.

ulkomitat L x K x S: 410 x 290 x 290 mm
sisämitat L x K x S: 270 x 160 x 200 mm
paino: 17 kg
virransyöttö: 24 V
virrankulutus: 30 W
neljä USB-latauspistoketta

Noisebox W1W1-malliin mahtuu useampikin laite

W1 on laitteista suurin pöytämalli tableteille, kannettaville tietokoneille, älykelloille ja -puhelimille. Sen sisällä on hyvin tilaa usealle tabletille ja kannettavalle tietokoneelle. Sisällä on myös neljä USB-latauspistoketta, joissa laitteita voi ladata niiden ollessa laatikossa.

ulkomitat L x K x S: 500 x 360 x 350 mm
sisämitat L x K x S: 410 x 300 x 310 mm
paino: 15 kg
virransyöttö: 24 V
virrankulutus: 30 W


NoiseBox P1Kannettava P1 vaativaan käyttöön

P1 on kompakti mukana kulkeva salkku pienille tableteille, älykelloille ja -puhelimille.  Sen voi sähköistää useilla eri tavoilla. Virtalähde ja 12-24 V autopistoke sisältyvät toimitukseen. Lisävarusteena saatavana myös erillinen varavirtalähde, joka asetetaan P1-salkun sisään.

Salkussa on tilaa neljälle laitteelle, joita voidaan ladata USB-latauspistokkeissa niiden ollessa salkussa.

ulkomitat L x K x S: 390 x 170 x 310 mm
sisämitat L x K x S: 350 x 140 x 140 mm
paino: 5 kg
virransyöttö: 12-24 V
virrankulutus: 30 W (sis. virtalähteen ja autopistokkeen)
IP-luokka: IP67
neljä USB-latauspistokettaNoisebox PP96Wh-1varavirtalähde
Varavirtalähde P1-salkkuun

Kannettava NoiseBox P1 -salkku kuluttaa sähköä 2 W tunnissa. P1-salkkua voi käyttää ilman ulkoista virtalähdettä täyteen ladatun varavirtalähteen avulla, joka asetetaan salkun sisälle. PP-96Wh-varavirtalähde liitetään salkun sisällä olevaan pistokkeeseen, jonka jälkeen siitä riittää virtaa jopa 50 käyttötuntiin. Varavirtalähteellä voidaan myös ladata älylaitteita.

 

 

Lue myös:

 

Aiheet: Turvallisuus