Skip to content
Suomalainen perheyritys vuodesta 1951

Syksyn monipuoliset ja hyödylliset uutuustuotteet

Tämän syksyn aikana olemme julkaisseet paljon eri tuoteryhmien uutuustuotteita. Osa uutuuksista on täysin uusia tuotteita, mutta joukkoon mahtuu myös jo pidempään markkinoilla olleita ratkaisuja, jotka olemme ottaneet osaksi valikoimaamme.

Syksyn uutuustuotteet tuovat helpotusta erilaisten kappaleiden ja materiaalien käsittelyyn ja parantavat monin tavoin työntekijöiden ergonomiaa. Joukosta löytyy myös tarkastusjärjestelmät ajoneuvojen alustojen tarkastamiseen.

Indeva-Liftronic-Mobile-kuormankevennin

Siirrettävä kuormankevennin on siellä missä sitä tarvitaan

Italialaisen Indevan uuden siirrettävän kuormankeventimen voi yhdistää pinontavaunuun tai siirtoalustaan. Näin sen saa helposti siirrettyä aina sinne missä nostoapua eniten kaivataan.

Liftronic Mobile on todella monikäyttöinen nostoapulainen sen vaihtettavien tarraimien ansiosta. Keventimeen voi yhdistää magneetti- tai alipainetarraimen, pantografin tai esimerkiksi rullatarraimen. Tarraimien vaihtaminen on nyt entistä nopeampaa pikaliittimen ansiosta. Kuormankevennin soveltuu pahvilaatikoiden, säkkien ja muiden pakkausten ergonomiseen käsittelyyn.

 

 

 

Taatusti pitävä ote laatasta akkukäyttöisellä alipainetarraimella

Probst FLIEGUAN-ACCU-HANDY FXAH-120

Probstin uudella alipainetarraimella käsitellään erilaisia kivi- ja betonilaattoja sekä lasilevyjä. Tarraimessa ei ole johtoja työskentelyä haittaamassa. Laattojen asentaminen on helpompaa kun laattaan ei tarvitse tarttua sen reunoista.

Akkukäyttöinen tarrain kestää noin 2 tuntia jatkuvaa käyttöä, mutta normaalissa käytössä se kestää koko työpäivän. Laitteen mukana toimitetaan kaksi ladattavaa litiumioniakkua, joten jos ensimmäisestä loppuu teho kesken työskentelyn, toisen saa nopeasti vaihdettua tilalle.

Itse tarrain painaa vain 1,5 kg. Sillä voi käyttää vaakanostossa 120 kg:n ja pystynostossa 60 kg:n painoisille laatoille.

Lue lisää Probst Flieguan-Accu-Handy FXAH-120 -alipainetarraimen ominaisuuksista täältä >>

 

 

 

Pfeifer-kelatarrain_

Pfeiferilta järeä tarrain vaijerikelojen käsittelyyn

Erilaisten vaijeri- ja kaapelikelojen käsittelyyn tarkoitettuja kelatarraimia löytyy kahta eri kokoa. Niistä isomman kapasiteetti on jopa 5 000 kg ja sillä voi käsitellä keloja, joiden sisäläpimitta on 500 - 950 mm. 3 000 kilon mallissa avauma on 550 - 700 mm.

Rakenneteräksestä valmistettu tarrain aukeaa ja sulkeutuu automaattisesti kun sitä nostetaan tai lasketaan. Tarraimen mekanismi pitää sen tarvittaessa auki-asennossa.

 

 

 

SecuScan-kayttoliittyma

SecuScan-kuvauslaitteet ajoneuvojen alustojen tarkastamiseen

Saksalaisen SecuScanin tarkastusjärjestelmän tehokas skannausteknologia auttaa havaitsemaan auton alustarakenteesta ja ovista niihin kuulumattomia esineitä sekä tehtyjä muutoksia. Järjestelmä tuottaa korkearesoluutioisia värikuvia, joita suurentamalla mahdolliset poikkeamat on helppo havaita.

Järjestelmä mahdollistaa tehokkaan tarkastuksen hidastamatta liikennettä portilla tai muulla tarkastuspisteellä. Koko alustan kuvaus yhdellä kertaa on perinteistä peilillä tehtävää tarkastusta nopeampi ja luotettavampi menetelmä. Tarkastusjärjestelmän voi integroida asiakaskohtaisiin sovelluksiin.

Järjestelmästä on saatavana siirrettävä sekä kiinteästi asennettava versio, joihin on saatavilla hyödyllisiä lisävarusteita ja -ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi automaattinen rekisterikilpien tunnistusjärjestelmä sekä kuljettajakamera.

 

 

OnRobot Eyes ja ruuviväännin

OnRobotilta 2.5D-kamera ja ruuvinväännin

2.5D-kameran syvyystunnistuksen avulla cobotti voi nyt lajitella ja valita eri kokoisia kappaleita. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen eri korkuisten kappaleiden pinoamisessa ja erilaisissa lajittelutehtävissä. Cobotin käsivarteen kiinnitettävä OnRobot Eyes -kamera on yhteensopiva kaikkien muiden OnRobotin työkalujen kanssa.

 

 

Helposti käyttöönotettava ruuviväännin sopii eri kokoisille ruuveille ja sen vääntömomentin saa säädettyä tarkasti jokaista sarjaa varten. Kokoonpanotyön automatisointi cobotilla lisää tehokkuutta ja ruuvauksen laatu pysyy samana koko tuotantossarjan ajan. Käytetään yhdessä OnRobot-ruuvinsyöttölaitteen kanssa.

IP54-luokiteltu ruuviväännin on yhteensopiva kaikkien Universal Robots -yhteistyörobottien kanssa.

 

 

Lue myös nämä:

Norjalaista ohjelmisto-osaamista lavojen käsittelyn automatisointiin

Nyt tuotevalikoimassa auton alustan tarkastusjärjestelmät

Suojaa ulko-alueet liikuteltavilla turva-aidoilla

Uusilla tarttujilla cobotista entistä monipuolisempi apulainen