Machine Tool Blogi

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 11.9.2020 15:21

Syksyn monipuoliset ja hyödylliset uutuustuotteet

Tämän syksyn aikana olemme julkaisseet paljon eri tuoteryhmien uutuustuotteita. Osa uutuuksista on täysin uusia tuotteita, mutta joukkoon mahtuu myös jo pidempään markkinoilla olleita ratkaisuja, jotka olemme ottaneet osaksi valikoimaamme.

Syksyn uutuustuotteet tuovat helpotusta erilaisten kappaleiden ja materiaalien käsittelyyn ja parantavat monin tavoin työntekijöiden ergonomiaa. Joukosta löytyy myös tarkastusjärjestelmät ajoneuvojen alustojen tarkastamiseen.

Lue lisää

Aiheet: Nostaminen, Uutiset, Robotiikka, Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 5.5.2020 14:56

Nyt voit myös vuokrata Probst-työvälineitä

Tarvitseeko viherprojektisi kunnon työvälineitä, mutta et välttämättä halua ostaa niitä omaksi? Tai haluaisitko testata  Probst-työvälineitä työmaalla? Silloin kannattaa vuokrata laatuvälineet meiltä.

Lue lisää

Aiheet: Uutiset, Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 17.8.2018 16:13

Ota suunta kohti Lepaan vihernäyttelyä

Lepaan jo 55. kertaa järjestettävä vihernäyttely pidetään tänä vuonna 16. - 18. elokuuta. Puutarha- ja viheralan ammattilaisille suunnattu kesätapahtuma Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön alueella on kerännyt tänä vuonna yhteensä 191 näytteilleasettajaa. Lepaalla kannattaa käydä jo tapahtuma-alueen laajojen puistojen ja historiallisten rakennustenkin takia, mutta alueelta löytyy myös kiinnostavia näytöksiä, lähialueen satotuotteita sekä viheralan yritysten osastoja.

Lue lisää

Aiheet: Yleinen, Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 16.5.2018 13:19

Taitaja2018-kisat käynnissä Tampereella

Taitaja2018-kisat ovat juuri nyt meneillään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma jatkuu vielä torstaihin 17.5. asti joten vielä ehdit käydä kannustamassa nuoria osaajia.

Lue lisää

Aiheet: Yleinen, Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 7.5.2018 16:02

Taitaja2018 -kisat lähestyvät

Taitaja2018-kisat lähestyvät huimaa vauhtia. Tämän vuoden kisat järjestetään 14.–17.5.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Ammattitaitokilpailun SM-mitaleista kilpailee yli 400 nuorta 45 eri ammattialalta.

Lue lisää

Aiheet: Yleinen, Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 9.10.2017 15:33

Etsitkö kestävää apuvälinettä kivien konenostoihin?

Probstin TSZ-kivitarraimet tekevät erimuotoisten kivien koneellisesta nostamisesta sujuvampaa. Tarrain on helppo kiinnittää nostimeen tai kaivinkoneeseen ja nostimessa on joka toisella nostolla avaava ja sulkeva mekanismi. Mekanismin ansiosta reunakiviin ja muihin kivielementteihin tarttuminen on nopeaa.  

Lue lisää

Aiheet: Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 17.8.2017 16:03

Lepaa on loppukesän vihrein tapahtuma

Lepaan jokavuotinen puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattinäyttely on nyt avattu. Rentoon kesätapahtumaan ehtii hyvin tutustua lauantaihin 19.8.2017 asti ja se järjestetään Lepaalla Hattulassa Hämeen ammattikorkeakoulun kesäisen kauniissa maisemissa.

Lue lisää

Aiheet: Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 4.8.2017 13:31

Testaa Probst-kivityökaluja Lepaa 2017 -näyttelyssä

Machine Tool mukana Lepaalla

Perinteinen Lepaa-näyttely järjestetään 17.-19. elokuuta Hämeenlinnan lähellä Hattulassa. Loppukesän leppoisa tapahtuma kerää joka vuosi samaan paikkaan ammattilaisia kiinteistönhoidosta maanrakennukseen sekä puutarha- ja viheralan osaajia. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös lapset ja koirat.

 

Lue lisää

Aiheet: Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 17.5.2017 15:48

Kivityökalut nopeuttavat viherrakentamista Taitaja2017-kisoissa

Betonikiveyksen asentaminen vaatii tarkkuutta

Viherrakentamisen kilpailualueet ovat kokeneet melkoisen muodonmuutoksen toisena Taitaja2017 Helsinki -kisapäivänä. Kilpailijoiden tehtävänä on rakentaa suunnitelman mukainen viheralue annetun ajan puitteissa. Tehtävä suoritetaan eri päivinä rakennettavina moduuleina, eikä tänä vuonna mukana ole teoriaosuutta. Jokainen tehtäväalue on peilikuva viereisen kilpailijan alueesta, jolloin valmiin alueen tulee jatkua saumattomasti molemmille puolille.

Lue lisää

Aiheet: Viherrakentaminen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 16.5.2017 14:58

Reunakivitarraimet kovassa käytössä ensimmäisenä Taitaja2017 -päivänä

Tiistaina Taitaja2017 Helsinki -kisoissa alkoi ensimmäinen varsinainen kilpailupäivä. Machine Tool seuraa varsinkin viherrakentamisen, turvallisuusalan ja infrarakentamisen lajeja, joissa kilpailijoilla on käytössään lainaamiamme kivityökaluja ja turvatarkastuslaitteita.

Lue lisää

Aiheet: Yleinen, Viherrakentaminen