Machine Tool Blogi

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 27.8.2019 9:28

Turvalaitteiden vuokraus on nyt entistä helpompaa

Tiesitkö, että meiltä voi myös vuokrata turvalaitteita? Olemme apunasi kun järjestettävän tilaisuuden turvallisuustaso vaatii turvatarkastuslaitteita tai törmäysaitoja.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 23.8.2019 15:48

Machine Tool and Pexraytech have signed a distribution agreement

Oy Machine Tool Co and Pexraytech have signed a distribution agreement on 22.8.2019.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus, Uutiset

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 23.8.2019 9:25

Machine Tool Security ja Pexraytech aloittavat yhteistyön

 

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus, Uutiset

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 8.8.2019 15:25

Pitagone-turva-aidat suojaavat ulkoalueita ajoneuvohyökkäyksiltä

Olemme ottaneet valikoimaamme belgialaisen Pitagonen turva-aidat. Turva-aidat on tarkoitettu torjumaan yleisöjoukkoon kohdistuvia ajoneuvohyökkäyksiä erilaisissa tapahtumissa. Aidoilla saadaan turvattua kulkuväylät nopeasti, sillä aidan pystyttäminen onnistuu helposti yksin ilman työvälineitä. Pitagone-aidat ovat perinteisiä betoniporsaita kätevämpiä, sillä tarvittaessa kulkuväylä saadaan nopeasti avoimeksi esimerkiksi hälytysajoneuvoja varten. 

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus, Uutiset

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 11.4.2019 11:19

Pohjoismaista turvalaiteosaamista – Machine Tool Security Ruotsissa

Olimme vieraana Smiths Detectionin ja Ceian Ruotsin jälleenmyyjän Sensec AB:n tuotepäivillä, joissa samalla juhlistettiin heidän uusien toimitilojen avajaisia. Yrityksen modernit ja valoisat tilat sijaitsevat Arlandastadissa lähellä Arlandan lentokenttää Tukholmassa.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 4.4.2019 15:55

Machine Tool Security turvallisuusalan messuilla Lontoossa

Tutustuimme maaliskuun aikana kahteen suureen turvallisuusalan tapahtumaan. Terrorismintorjuntaan keskittyvä Security & Counter Terror Expo sekä ilmailualan Passenger Terminal Expo olivat tänä vuonna molemmat Lontoossa.  

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 25.2.2019 15:18

Machine Tool on solminut metallinilmaisinporttien puitesopimuksen Rikosseuraamuslaitoksen kanssa

Machine Tool ja Rikosseuraamuslaitos RISE ovat allekirjoittaneet toistaiseksi voimassa olevan puitesopimuksen metallinilmaisinporteista. Puitesopimus sisältää sekä vankila- että yleisökäyttöön tarkoitetut portit. 

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus, Uutiset

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 22.2.2019 14:50

Turvalaiteosastomme on nyt Machine Tool Security

Aloitimme uuden vuoden näyttävästi muuttamalla Turvalaitteet-osastomme selkeästi omaksi brändikseen, joka sai nimekseen Machine Tool Security.  Nimen lisäksi myös visuaalinen ilmeemme koki muodonmuutoksen. Tämän strategiamme mukaisen brändäyksen lisäksi vahvistimme turvalaitteiden myyntitiimiä uudella asiantuntijalla. 
Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus, Uutiset

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 22.2.2019 14:48

Our Security Products Department is now Machine Tool Security

We have kicked off year 2019 with a bang by re-branding our security product department as its own distinctive brand. Machine Tool Security has also a completely new visual look. This branding is part of our long-term strategy. Furthermore, we have strengthened our sales team with a new member.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus, Yleinen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 10.1.2019 15:10

Tuoteuutuus yhdistää metallinilmaisinportin ja matkapuhelintunnistimen

Italialaisen turvalaitevalmistajan Ceian lokakuussa 2018 lanseeraama tuoteuutuus on metallinilmaisinportti, johon on integroitu matkapuhelinilmaisin.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 1.8.2018 16:41

Smiths Detectionin turvatarkastuslaitteet valittu Helsinki-Vantaan matkatavarajärjestelmän uudistukseen

Helsinki-Vantaan 10 000 neliön laajennusosa ja uudistuva matkatavarajärjestelmä valmistuvat 2019 loppuvuodesta. Finavian merkittävä uudistus lisää matkatavaroiden käsittelyn kapasiteettia ja sujuvuutta monilla teknisillä parannuksilla. Matkatavaroiden käsittelykapasiteetti nousee 50% ja lentokenttä pystyy jatkossa palvelemaan 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 4.5.2018 13:30

Asiapitoisten turvalaiteinfojen sarja osana laajempaa koulutuskokonaisuutta

Saimme huhtikuun lopussa päätökseen yhteistyössä Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen (RSKK) kanssa järjestetyn koulutussarjan. Machine Toolin järjestämät turvalaiteinfot ovat olleet osa RSKK:n yliopettajan Antti Hamarin suunnittelemaa laajempaa koulutuskokonaisuutta, jossa on jatko

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 26.4.2018 7:03

Tavoitteena nolla tapaturmaa

Kansainvälistä työturvallisuuspäivää vietetään perjantaina 27.4.2018.  Kansainvälinen työjärjestö ILO järjestää teemapäivän nyt jo 23. kerran.

Tämän vuoden työturvallisuuspäivänä huomio kiinnitetään työperäisten altistumisriskien tunnistamiseen ja altistumista vähentäviin toimenpiteisiin. Työperäistä altistumista aiheuttavat esimerkiksi asbesti, melu, erilaiset kemikaalit sekä huono sisäilma. Lisää tietoa työturvallisuuspäivästä löydät Työturvallisuuskeskuksen sivuilta.
Nolla tapaturmaa -foorumi

Liityimme mukaan Nolla tapaturmaa -foorumiin, joka on työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseen erikoistunut avoin verkosto. Nolla tapaturmaa -foorumi tekee verkostoitumisen eri toimialojen asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa helpoksi. Foorumilla jaetaan kokemuksia ja saadaan tukea työturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen. Toimintaa koordinoi Työterveyslaitos ja toiminnassa on mukana jo 402  jäsentyöpaikkaa eri toimialoilta. Lue lisää osoitteessa www.nollis.fi ja liity mukaan.

Lue lisää

Aiheet: Nostaminen, Turvallisuus, Yleinen

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 27.3.2018 9:10

Suosittu turvalaiteinfo sai jatkoa

Järjestimme jo toisen turvalaiteinfon tiloissamme perjantaina 16.3. Mukana olivat vastaava yliopettaja Antti Hamari Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksesta ja työntekijöitä eri vankiloista ympäri Suomea. Myyntipäällikkö Elise Kuorikoski ja turvalaiteasiantuntija Mikko Halonen vetivät puoli päivää kestävän infotilaisuuden ja kertoivat

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 26.1.2018 15:48

Turvatarkastuslaitteiden käyttöön liittyvät koulutukset

Turvatarkastuslaitteiston hankintaan kuuluu myös koulutuksia, jotka kaikki saat kätevästi kauttamme laitehankinnan yhteydessä.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 1.12.2017 15:06

Napakka infotilaisuus turvallisuusalan ammattilaisille

Saimme kunnian järjestää turvalaiteinfon 29.11.2017 osana Rikosseuraamuslaitoksen henkilökunnan täydennyskoulutusta. Tämä läpivalaisulaitteiden ja metallinilmaisinporttien käyttäjien täydennyskoulutus sisälsi kaksi lähiopetuspäivää, joissa käytiin läpi mm. säteilyturvallisuutta ja turvatarkastusteknologiaa.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 16.11.2017 14:43

Tarvitsetko apua turvatarkastuslaitehankinnassa? Lataa muistilista!

Tiedätkö, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon turvatarkastuslaitetta hankkiessa? Entä mistä saat asiantuntevia neuvoja sekä laadukkaita turvatarkastuslaitteita?

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 2.10.2017 20:06

Kiitos upeasta messuviikosta!

Osallistuimme viime viikolla FinnSec 2017 -messuille Helsingissä sekä Alihankinta 2017 -messuille Tampereella. Molemmat tapahtumat olivat hyvin järjestettyjä ja kävijöitä oli jokaisena messupäivänä paljon. Kiitos kaikille teille, jotka kävitte tutustumassa osastoihimme ja tuotteisiimme. Saimme paljon hyvää palautetta messuosastojemme modernista ilmeestä ja mukavasta tunnelmasta.

Lue lisää

Aiheet: Nostaminen, Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 26.9.2017 20:34

FinnSec 2017 on Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma

Machine Tool on mukana 26. - 27.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä FinnSec 2017 -messuilla. FinnSec on koko turvallisuusalan suurin tapahtuma Pohjoismaissa. Messuilla voi tutustua yritysturvallisuuden ja sähköisten turvallisuusjärjestelmien sekä palo- ja pelastustoimen ja työturvallisuuden yrityksiin, ammattilaisiin ja päättäjiin. Tänä vuonna myös kyberturvallisuusalan yritykset ovat mukana omassa Cyber Security Nordic -tapahtumassa.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 18.9.2017 15:48

Turvatarkastuslaitteistohankinnan kilpailuttaminen

Metallinilmaisimet ja läpivalaisulaitteet eivät ole 9.9.2017 jälkeen kuuluneet valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n puitejärjestelyiden piiriin. Tämä muutos tuo uusia haasteita valtion virastojen ja liikelaitosten turvalaitehankinnoista vastaaville.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 9.6.2017 14:14

Smiths Detectionin läpivalaisulaitteet saivat neljä uutta ECAC-hyväksyntää

Ensimmäisenä EDS CB C1 -hyväksynnän saanut HI-SCAN 6040aTix -läpivalaisulaite on nyt myös EDS CB C2 -määräysten mukainen.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 18.5.2017 15:30

Taitaja2017-kisatehtävänä turvatarkastus turvalaitteiden avulla

Viimeisen Taitaja2017 Helsinki -kisapäivän aikana turvallisuusalan kilpailijat suorittivat kilpailun viidestä osa-alueesta viimeisen, joka oli turvatarkastustoiminta lentokenttäympäristössä.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 10.5.2017 9:19

2016 Taitaja turvallisuusalan kisavoittaja Tommi Raittila odottaa kovatasoista kilpailua

Helsinkiläinen 18-vuotias Tommi Raittila edustaa Taitaja 2017 -kisoissa Stadin ammattiopistoa. Turvallisuusalan viimeisen vuoden opiskelija voitti 2016 Taitaja-kisoissa Suomen mestaruuden ja uskoo mahdollisuuksiinsa myös tämän vuoden kilpailussa.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 19.4.2017 13:52

Video: Bristolin lentokentän turvaratkaisut

Smiths Detection oli mukana suunnittelemassa Bristolin lentokentän turvaratkaisuja. Suunnittelussa otettiin matkustajien mukavuuden lisäksi huomioon tuleviin säännöksiin ja päivityksiin mukauttamisen vaivattomuus.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 7.4.2017 14:12

Metallinilmaisimella tarkastat kirjeet ja pienet paketit nopeasti

Läpivalaisu on erinomainen tapa löytää postilähetyksistä sinne kuulumattomia esineitä. Mutta mitä tehdä tilanteessa, jolloin läpivalaisulaite tuntuu liian isolta tai kalliilta hankinnalta? Tai jos laitteelle ei ole fyysisesti tilaa tai postimäärä on verraten pieni?

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 28.3.2017 9:30

Smiths Detectionin edistykselliset turvallisuusratkaisut

Tutustu Smiths Detectionin edistyksellisiin ja huippulaadukkaisiin turvallisuusratkaisuihin eri käyttöympäristöissä.

Integroitavuus jo olemassaoleviin ja tulevaisuuden kokonaisratkaisuihin on yksi Smiths Detectionin suunnittelun kulmakivistä.  Videosta näet vaihtoehtoja turvallisuuden varmistamiseen monenlaisissa käyttökohteissa.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 21.3.2017 16:29

Läpivalaisulla lisää turvallisuutta postin ja pikarahdin tarkastukseen

 

Läpivalaisu on tehokas ja nopea keino löytää vaaralliset ja kielletyt esineet posti- ja pikarahtilähetyksistä. Läpivalaisu lisää lähetysten käsittelijöiden ja niiden vastaanottajien turvallisuutta, koska esimerkiksi kirjepommit, terät ja neulat voidaan havaita jo ennen postin avaamista.

Viime viikolla sekä Pariisissa että Berliinissä löytyi kirjepommi. Pariisin kirjepommi ehti räjähtää vahingoittaen ainakin yhtä henkilöä, Berliinin pommi onnistuttiin tekemään vaarattomaksi. Näiden tapausten vuoksi myös Suomen tulli aloitti tehovalvonnan mm. lisäämällä epäilyttävien posti- ja pikarahtilähetysten läpivalaisua. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 20.3.2017 12:05

Machine Tool mukana Passenger Terminal Expo -messuilla Amsterdamissa

Jokavuotiset Passenger Terminal Expo -messut esittelevät uusimmat innovaatiot ja ratkaisut lentokenttien turvallisuuden ja tehokkuuden parantamiseen.  Tänä vuonna messut järjestettiin Amsterdamissa 14. - 16.4. Messuvieraille tarjottiin kattava katsaus kansainvälisen turvallisuusalan ratkaisuja ja tulevaisuuden näkymiä.

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 4.4.2016 14:13

HI-SCAN 6040C -läpivalaisulaite

Smiths Detectionin HI-SCAN 6040C –läpivalaisulaite lisätty tuotevalikoimaamme!

Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus

Kirjoittanut Oy Machine Tool Co 25.2.2016 11:14

EMIS-video lisätty nettisivuillemme


EMIS-video lisätty nettisivuillemme
.

Katso video metallittoman rahdin automaattisesta tarkastuksesta Ceian EMIS-sarjan laitteilla tästä.
Lue lisää

Aiheet: Turvallisuus